Zidane: Jedva čekam 2. septembar da me više ne pitate za Neymara

Treneru Reala prekipjelo

Zidane: Jedva čekam 2. septembar da me više ne pitate za Neymara

Treneru Real Madrida Zinedinu Zidanu dosadile su špekulacije o dolasku Neymara u Real Madrid.

Pred susret 2. kola La Lige protiv Real Valladolida Zidane je govorio na press konferenciji, a tom prilikom mu je po ko zna koji put postavljeno pitanje o eventualnom dolasku Neymara do kraja prelaznog roka.

O transferu igrača PSG-a u Real se u proteklim danima ponovo sve više špekuliše, a to je očigledno počelo nervirati Zidanea.

"Trenutno radim s igračima koje imam na raspolaganju i skoncentrisan sam na sutrašnju utakmicu. Svašta se može dogoditi do 2. septembra, kada se transfer period završava. Neki igrači mogu doći, a neki otići. Želim da taj2. septembar dođe što prije kako mi više ne bi postavljali pitanja", rekao je trener Kraljeva.

Luka Jović je dio paketa kojeg Real Madrid nudi za Neymara

Barcelona i Real su ti koji vrše konstantne pregovore sa PSG-om oko eventalnog transfera Neymara, a francuski mediji su objavili kako je u Pariz stigla veoma zanimljiva ponuda za ovog igrača.

Odlučio je kraljevski klub ponudi i Luku Jovića u paketu, a pored njega bi put Parka Prinčeva trebali krenuti Keylor Navas, još jedan fudbaler i 120 miliona eura.

Bilo bi svakako nevjerovatno da Jović nakon svega nekoliko mjeseci napusti Real. Stigao je kao pojačanje iz Eintrachta za 60 miliona eura, ali očigledno se nije previše dopao Zinedineu Zidaneu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada ga se navodno žele i odreći, ali bez obzira na ovu ponudu, Neymar još uvijek preferira povratak u Barcelonu, odakle je i došao u PSG u transferu vrijednom 222 miliona eura.

Ono što je sigurno je da nas čeka zanimljiv finiš prelaznog roka i da bismo mogli svjedočiti zaista nevjerovatnom raspletu u slučaju Neymar.

Top Komentari

luks-02
Ako Real nudi Jovića neka Barcelona ponudi Grizmana kojeg,ako bi bili pametni ne bi nikad uzeli.120 milijona bačenih kroz prozor.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi