Zidane: Priznajem, svidjelo mi se ono što je Mbappe radio Barceloni

Govorio o mogućem pojačanju Reala

Zidane: Priznajem, svidjelo mi se ono što je Mbappe radio Barceloni

E. Škorić

Trener Real Madrida Zinedine Zidane je na današnjoj press konferenciji govorio i o Kylianu Mbappe.

Mbappe je navodno velika želja Real Madrida i pisalo se da bi ovaj sjajni napadač PSG-a n a ljeto mogao doći u redove kraljevskog kluba. Navijači su na društvenim mrežama kroz razne kampanje tražili njegovu kupovinu od predsjednika kluba Florentina Pereza.

"Njegov nastup, zadnja utakmica bila je prekrasna, svidjelo mi se to što je radio, ali zbog ljepote nogometa", rekao je Mbappe, pa se osvrnuo na to što navijači traže dolazak Mbappea.

"Navijači imaju pravo da se izjašnjavaju, naravno".

Mbappe ili Haaland?

"Ono što volim je gledati nogomet i dobre igrače. Njih dvojica su sadašnjost i budućnost. To je to. Ne mogu više ništa reći".

Real inače sutra gostuje Valladolidu i Zidane smatra da će to biti jako teška utakmica i da njegovi igrači moraju "umrijeti" ako žele da donesu tri boda. Nakon te utakmice, Realu slijedi duel s Atalantom u osmini finala Lige prvaka.

Ono što je problem, čega je i Zidane svjestan, je to što neće biti Benzeme ni sutra, a vjerovatno ni protiv Atalante.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

gallardo.la
Podsjeca momak na tebe Zizuu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi