Zidane nastavio rat sa predsjednikom Villarreala

Odmah mu odgovorio na provokacije

Zidane nastavio rat sa predsjednikom Villarreala

Fudbaleri Real Madrida porazili su Villarreal prije dva dana u gostima rezultatom 3:2.

Ta utakmica je mnogo zaboljela predsjednika domaće ekipe koji smatra da je sudija svirao više u korist Kraljevskog tima te je optužio Real da su dali poklon sudijama nakon meča.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane odlučio je odmah odgovoriti predsjendiku Villarreala čije mu uvrede, kako kaže, smetaju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ja sam prije svga ponosan na svoje igrače jer uvijek poštuju sudije. Nisam saglasan sa predsjendikom Villarreala. Ma kakve torbe? To mi čak i smeta. Mi smo već godinama poznati kao klub koji poštuje fudbal", rekao je Zidane. 

Podsjetimo da je Real na ovoj utakmici gubio 2:0, ali su uspjeli preokrenuti rezultat u samomk finišu meča. Predsjedniku domaće ekipe najviše je smetao drugi gol Kraljeva jer smatra da je postignut nakon nepostojećeg penala. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi