Zidane ne mora brinuti ako dobije otkaz u Realu

Želi ga PSG

Zidane ne mora brinuti ako dobije otkaz u Realu

Endin Čaušević

Francuski stručnjak Zinedine Zidane na kraju ove sezone će najvjerovatnije napustiti klupu Real Madrida, no već na stolu ima nekoliko zanimljivih ponuda.

Zidane je s kraljevskim klubom u prethodne dvije godine osvojio sve što je mogao, no Realu baš i ne ide najbolje u ovoj sezoni. Španski mediji prije nekoliko dana objavili su da je Florentino Perez odlučio da se zahvali na saradnji francuskom stručnjaku na kraju ove sezone.

Međutim, Zidane sigurno neće biti dugo bez posla. Kako prenosi Daily Mail, prema svemu sudeći Zidane će od naredne sezone biti novi trener PSG-a. Parižani nisu oduševljeni kako sve to vodi Unai Emery koji se spasio nekako otkaza prošlog ljeta.

No, PSG želi sačekati s otkazom dok ne osigura novog trenera, a čini se da je najidealniji izbor Zidane. Čelni ljudi PSG-a žele da ovaj tim postane najbolji na svijetu, a pored skupih pojačanja u igračkom kadru čini se da su odlučili da nešto novca ulože i na trenerskoj poziciji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi