Zidane nije siguran u Hazardov dolazak

Zidane nije siguran u Hazardov dolazak

Zinedine Zidane, legenda Real Madrida, još uvijek nije siguran da li će na Santiago Bernabeu doći veznjak Lillea Eden Hazard.

Hazarda mnogi porede sa Zidaneom, a povezivan je dosta puta sa doaskom u Madrid. Španski gigant je svjestan da će se suočiti sa velikom konkurencijom za njegov potpis.

"Hazard je veoma dobar igrač, ali još uvijek ne znam da li će postati moj nasljednik. Svakak, on predstavlja budućnost. Brz je i vrlo pametan, može postati sjajan igrač", rekao je Zidane.

Barcelona, Chelsea, Inter, Real Madrid, Liverpool, Arsenal, Manchester City... Sve su to klubovi koji bi vrlo rado u svojim redovima željeli vidjeti mladog Belgijanca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.