Zidane: Nismo u krizi, sezona je duga

Trener Real Madrida nakon meča

Zidane: Nismo u krizi, sezona je duga

E. Ganibegović

U četvrtom kolu Lige prvaka Real Madrid je gostovao kod Tottenhama, međutim doživjeli su neugodan poraz rezultatom 3:1.

Trener kraljevskog kluba Zinedine Zidane je poslije utakmice rekao kako se tim ne nalazi u krizi, ali priznao je kako su zasluženo izgubili.

"Moramo misliti o tri boda zaostatka nad Spursima i razmišljati o naredna dva susreta u grupi", rekao je Zidane.

"Mislim kako nismo "izgubljen tim". Možda nam nedostaje smirenost koju smo uvijek imali u završnici, a kada imate dvije šanse, morate postići dva pogotka."

"Imali smo svoje šanse, ali nismo uspjeli da ih realizujemo. Ovdje smo izgubili, međutim sezona je još uvijek duga. Čestitamo našim protivnicima. Svi smo jako razočarani."

"Uzroci poraza? Možda svi nismo na istoj razini, ali ove se stvari jednostavno događaju. Kriza? Nismo u krizi. Analiza igre? Uvijek me pitate jesam li zabrinut, ali nisam niti ću biti."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Poraz je normalan i igrali smo protiv momčadi koja je bila bolja od nas. Upisali smo dva poraza zaredom, međutim imamo iskusan tim i moji igrači su šampioni. Okrenut ćemo stvari", zaključio je francuski strateg. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti