Zidane: Sve ovo me brine i muči, ali neću ovdje reći šta planiram reći igračima

"Najgori start"

Zidane: Sve ovo me brine i muči, ali neću ovdje reći šta planiram reći igračima

E. Škorić

Real Madrid je u subotu navečer ugostio Alaves, ali je neočekivano poražen s 2:1.

U Realu su nekidan dobili Inter u Ligi prvaka u Milanu, ali samo koji dan kasnije novi sumrak. Trener Kraljeva za sada ne zna šta je uzrok tome.

"Nemam nikakvo objašnjenje. Dobre trenutke razmjenjivali smo s onim lošim. Kad su nam dali gol na početku, stvari su nam se jako zakomplikovale", rekao je Zidane, pa je dodao:

"Neki dan smo u Milanu odigrali dobru utakmicu, a ovo večeras... To je stvarnost, naša stvarnost. Ono što moramo da učinimo jeste da nastavimo raditi, oporavljati igrače i mijenjati dinamiku. Nemamo dosljednost".

Na pitanje što bi rekao svojim igračima kako bi im pomogao da postignu veću dosljednost, Zidane je odgovorio: "Moram pronaći rješenje s igračima. Neću to reći ovdje. Ne smijemo razmišljati samo o negativnom. Moramo vidjeti što smo dobro učinili i pokušati biti dosljedniji."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovo je najgori početak sezone. Nismo mogli da promijenimo dinamiku igre i to me muči i zaista brine",dodaje Francuz.

Real u utorak putuje Ukrajinu na meč Lige prvaka sa Šahtarom iz Donjecka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dinass
Moj Zidan ako ne kupis svjeze krvi, posedno u veznom redu i bekovima platices glavom brzo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi