Zidane: Ronaldo je je*eno najbolji igrač
FOTO: EPA

Portugalac oduševio trenera

Zidane: Ronaldo je je*eno najbolji igrač

Zinedine Zidane je nakon pobjede Reala nad Athletic Bilbaom sipao hvalospjeve na račun Cristina Ronalda.

Portugalski reprezentativac je u posljednje vrijeme bio izložen brojnim kritikama tamošnje javnosti, međutim u okršaju sa Athletic Bilbaom (4:2) uspio je zabiti dva i namjestiti jedan pogodak.

"A što mogu reći na ovakvu njegovu igru?", priupitanjem je novinarima odgovorio trener Zidane Zidane i potom nastavio:

"Vi ste tu da date mišljenje o tome je li dobro igrao ili ne, je li gotovo ili nije. A on je pokazao da je je*beno najbolji", kazao je Francuz bez ustručavanja. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid je trijumfom nad Athletic Bilbaom zadržao treću poziciju na tabeli i trenutno ima četiri boda manje od vodeće Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi