7

Komentari (7)

Arnel925
Bale bilo gdje da dođe bio bi igračina. Nažalost Real ga je uništio. Ali mislim da je još uvijek među najboljim igračima svjeta kad dobije priliku.
Untouchable
Neznam za koji klub navijas da ti ga dzabe poklone. Vuce se po terene ko zgazena macka. Da je njega Real uništio nebi dobio ugovor kakav ima i on se jos preserava, nimalo zara niti volje u njemu nema, skroz nezainteresovan lik.
Arnel925
Navijam za Real. Nije igrač za Real-a. Real je isto pogriješio sa Micheal Owenom. Koji je bio igračina u Liverpoolu kad je došao u Španiju prosjek, tako i David Beckham. Imao je svoje momente. Ali tu klasu koju je imao u Man Utd nikad nije pokazao. Anelka isto tako, nikad nije bio ona igračina iz Arsenala. Svi igraci koji su došli iz engleske lige su propali nažalost. Najbolje u Realu prođu domaći igrači i brazilci. Francuzi isto kao Makalele, Benzima, Varane, Zidane itd.
Untouchable
Beckham po meni nije bio los. Mada u to vreme nije bio zvijezda tima kao naprimer u Unitedu. Ali u to doba kakav je Real tim imo i nije zamjeriti. Steve McManaman je bio dobar. A za ostalo upravu si.
Arnel925
Steven McManaman er bio dobar zato sto se nije od njega nešto očekivalo. Dobro se uklopio i nije imao ništa protiv da sjedi na klupi kad je to bilo potrebno. Ali nije ni on blizu bio onog igrača iz Liverpool-a gdje je bio ikona tima sa Anfilda. Beckhamu je trebalo vremena da se uklopi. Nije mu bilo lahko je došao je iz tima gdje je bio zvijezda u tim gdje je bio jedan od mnogi. U to vrijeme je Raul bio icona.Ronaldo, Figo, Zidane itd. Na momente kad zabije gol izgledao je kao onaj stari ali u toku utakmice znao je izgledati kao izgubljeni slučaj.
Untouchable
Jeste upravu si, al onaj tim galaktikosa je bio mocan. I tad se futbal igrao srcem i nije se igralo samo na rezultat. Bilo je navjerovatni poteza od zidana,ronalda,robinha,redonda koje su klinci probavali kopirati. A sad sve ziva komerciala.
Arnel925
Tad su manje pare bile u fudbalu. I zato je fudbal više otpušten bio. Sve te zvijezde niko nije mogao kontrolisati, u to vrijeme Zidane je bio pušač a igrao fudbal. Sad je drugačije, igrači su više kao robovi. Rade šta im se kaže imaju zato i veće plate, ali zato je sve kalkulisano, nema one igre opustene kao prije, sad je sve zapisano na papir i to se treba izvršiti jer velike pare su u pitanju. U to vrijeme se fudbal igrao od ljubavi. Sad ovaj Real je rad rad rad rad... Kao svabo je ovaj Real, samo radi, ništa pored samo što je dogovoreno i pobjeđuje 1-0, 2-0 Maks. Onaj real prije je uzimao svaku drugu 7-1, 6-0 u Španiji.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.