Zidane se s jednim igračem Reala niti se pozdravlja niti ga gleda u oči!

Marca otkriva detalje totalnog raskola

Zidane se s jednim igračem Reala niti se pozdravlja niti ga gleda u oči!

Admin Čaušević

Zinedine Zidane je osvajanjem titule prvaka Španije još jednom potvrdio da je izuzetno dobar trener, iako mnogi osporavaju njegovo trenersko znanje. 

Iako u medijima često ističe da računa na sve igrače, u praksi to i nije tako. Zidane uopšte nema nikakav kontakt s Garethom Baleom, otkrila je Marca.

Ugledni list piše kako Zidane na Balea ne računa iz ličnih razloga te da neigranje Velšanina nema veze sa profesionalnim odnosom. Njihova veza je pukla i to u potpunosti.

Između odličnog stručnjaka i velike zvijezde uopšte nema dijaloga, niti razmjene riječi, a čak niti pogleda. Jedan drugog maksimalno ignorišu.

Zidaneu se očigledno nije svijdelo Baleovo ponašanje posljednjih sedmica. Iskusni ofanzivac je prošlog ljeta bio blizu odlaska, a ista saga će biti nastavljena i ovog.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuz toliko ne podnosi Velšanina da ga uopšte nije uvrstio na listu pozvanih igrača za duel s Manchester Cityjem, dok je npr. u avionu bilo mjesta za suspendovanog Sergija Ramosa.

Baleu su s Realom ostale još dvije godine ugovora. Real nekadašnjeg igrača Tottenhama ne želi tek tako pustiti konkurenciji i za njega želi ogroman novac kojeg niko nije spreman izdvojiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Bale bilo gdje da dođe bio bi igračina. Nažalost Real ga je uništio. Ali mislim da je još uvijek među najboljim igračima svjeta kad dobije priliku.
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi