Zidane: To je za mene samo dodatna glavobolja

Bale i Isco ponovo zablistali

Zidane: To je za mene samo dodatna glavobolja

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su na Santiago Bernabeu deklasirali Celtu iz Viga sa 6:0 u meču 37. kola španske La Lige.

Zinedine Zidane je odlučio jučer odmoriti neke od svojih najvažnijih fudbalera jer Kraljeve ih krajem mjeseca očekuje utakmica finala Lige prvaka. U prethodna dva kola francuski stručnjak je dao šansu igračima koji nisu imali baš mnogo prilike da se nađu u prvoj postavi Reala.

Svoju šansu najbolje je iskoristio Gareth Bale koji je protiv Barcelone, a zatim i Celte bio prva violina ove ekipe u odsustvu Cristiana Ronalda. Također, sjajnu utakmicu sinoć je odigrao i Isco i čini se da je to sada samo stvorilo nove glavobolje Zidaneu pred okršaj protiv Liverpoola.

"Bolje je što su se svi nekako uključili u sve to na kraju sezone. Naravno zbog toga će za mene biti prava glavobolja kada budem odlučivao ko će biti u početnom sastavu za finale Lige prvaka. Sve su to profesionalci, ali sigurno da svi žele igrati taj meč. Morat ćemo nešto uraditi da na kraju svi budu zadovoljni", rekao je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi