7

Komentari (7)

Bob Paisley
...cestitke "novinaru",izmislio je novu rijec koja ne postoji ni u jednom rijecniku na ovim prostorima...ostavi se pisanja tekstova i uhvati se lopate...
zabranjeno umnožavanje
za prste oblizat..odlazak najvećeg..mrzim real ali u dvije ere ovog giganta sam uzivao u realu!!
SuDo
glavi kandidat za bordo tim a da Baka je tu
RD187
A jest covjek uporan sa "najvecosti". I prosli put ga svi ismijali.
Mesa.Sabanadzovic
Bitno je da ti neumoljivo pratis naslove :)
RD187
Naravno. Uvijek spreman da pokazujem prstom i ismijavam slicne gluposti, bilo gdje i bilo kad. Nikad u zivotu ne bih radio nesto sto ne mogu ili ne znam. Pogotovo ne nazor.
zabranjeno umnožavanje
ti si haveru onda nepotreban na ovom portalu jer nije bitno ismijavati, već kritikovati što je nešto očito nepojmljivo za tvoj skučeni svijet! i plus ako ne bi radio ono što sto ne znas i ne zelis onda prvo prestani citat jer ocito to nazor radis i ne kontas!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.