Zidane zove Benzemu i Riberya u Real
Riberya svi žele

Zidane zove Benzemu i Riberya u Real

Eldar Ganibegović

Legendarni francuz, Zinedin Zidane, počeo je nagovarati trenutno dva najbolja francuska igrača Francka Riberya i karima Benzemu, da pređu u madridski Real.

Prema L'Equipeu, podjednake izglede za Benzemin potpis ima i Barcelona, koja bi Lyonu ponudila 40 miliona eura i francuskog lijevog beka Erica Abidala. Benzema, koji ima tek 21 godinu, već je osvojio tri francuska prvenstva i jednu dvostruku krunu, a u njegovom prelasku u Real najviše bi utjecaja trebao imati Zinedine Zidane.
 
Također proteklih dana Zidane je spominjan da će u postati svjetski ambasador ili sportski direktor Reala ukoliko Florentino Perez pobjedi na narednim predsjedničkim izborima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.