Zildžović: Borac je pobijedio Želju, to dovoljno govori

Težak posao pred novim trenerom Zvijezde 09

Zildžović: Borac je pobijedio Želju, to dovoljno govori

U nastavak sezone Zvijezda 09 ulazi pod vodstvom novog trenera.

 Nakon serije loših rezultata Semberci su se razišli sa Slavoljubom Bubanjom, a na njegovo mjesto je postavljen Adnan Zildžović koji će crveno-bijele pokušati izvući iz krize i donijeti im prijeko potrebne bodove.

Prvi teži ispit Zildžović će imati već sutra kada u Etno selu Stanišići gostuje Borac iz Banjaluke.

"U 10 dana koliko sam ovdje napravili smo 12 treninga i koliko vidim ekipa je dobro prihvatila novi način rada. Ono što se moglo napraviti u ovih 10 dana, to smo i napravili, tako da spremni i s velikim učekivanja spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu protiv Borca. Oni u posljednje vrijeme igraju odlično, uspjeli su da pobijede i Željezničar, što dovoljno govori. Ozbiljan su kandidat za mjesta na tablici koja vode u Evropu", izjavio je Zildžović na današnjoj konferenciji za medije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09 važi za jednog od glavnih kandidata za ispadanje. Trenutno je na dnu tablice s tek tri osvojena boda.

Top Komentari

magistar
Zvijezda je u prvih 6-7 kola za vrijeme Savića igrala ofanzivno, stvarala stopostotne sanse, ali nisu imali dovoljan kvalitet da to pretoce u golove. U narednim kolima sigurno ce jos nekome otkinuti bodove. Sto se Borca tice, ulaze u formu, kandidat su za Top 3 na kraju i samo mogu biti porazeni ako neozbiljno pristupe mecu
2 1
Terminator
Ako Mujić bude sudio pošteno možete se nečemu nadati.Samo se njega čuvajte.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi