Zildžović: Na proljeće nova Zvijezda 09, doći će igrači poput Ubiparipa

Trener Zvijezde 09 nakon remija

Zildžović: Na proljeće nova Zvijezda 09, doći će igrači poput Ubiparipa

Fudbaleri Zvijezde 09 i Sarajeva podijelili su bodove u Ugljeviku u okviru 19. kola Premijer lige BiH.

Domaći predvođeni Adnanom Zildžovićem su odigrali odličnu utakmicu, od 49. minute su imali vodstvo i bili su na pragu velike pobjede, no na kraju meč je završen rezultatom 1:1.

Nakon utakmice trener Zvijezde 09 čestitao je svojim igračima, a nije propustio priliku ni da najavi velike promjene koje će se tokom zime dogoditi u njegovom klubu.

"Ne znam zašto bi bila senzacija da smo mi pobijedili? Svojim igračima čestitam, odigrali su fantastičnu utakmicu protiv osvajača duple krune i ponosan sam na njih. Sarajevo je bilo favorit, ali pokazalo se tačnim ono što sam rekao u najavi utakmice, odnosno da je fudbal najzanimljivija igra u kojoj ne pobjeđuju uvijek favoriti. Mislim da mi na kraju možemo više žaliti", kazao je Zildžović za Moja TV, pa dodao:

"Također, danas smo igrali i protiv 12 igrača. Mislim tu prije svega na gostujuće navijače koji su pružali podršku tokom cijele utakmice, kao da se u Sarajevu igra."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najavio je 'novu' Zvijezdu 09.

"Na proljeće ćemo biti puno kvalitetniji. Svako će se namučiti da pobijedi 'novu' Zvijezdu 09. Pojačat ćemo se u svim linijama, nećemo dovoditi igrače na probu, a neki koji budu dolazili, mogu reći, bit će na nivou jednog Voje Ubiparipa", najavio je Zildžović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi