Zildžović: Nadam se da je Široki već upisao tri boda

Press konferencija Zvijezde 09

Zildžović: Nadam se da je Široki već upisao tri boda

Ekipa Zvijezde 09 u nedjelju gostuje na Pecari gdje će u okviru 18. kola Premijer lige BiH odmjeriti snage sa Širokim Brijegom.

Tim povodom je danas održana press konferencija Zvijezde 09.

"Široki Brijeg nakon pobjede na Grbavici vjerovatno očekuje novu. Nadam se da su u svojim glavama već upisali tri boda. Nama je svaka utakmica do kraja kvalifikacija. Do zimske pauze želimo osvojiti što više bodova, a onda u decembru rekonstrukcija tima. Pojačaćemo se na onim pozicijama gdje smo realno najtanji. Mi ne idemo u Široki Brijeg sa bijelom zastavom, dobro smo analizirali protivnika. Znamo da su kvalitetan tim, na svom terenu imaju veliku podršku svojih navijača... Idemo se postaviti muški, pokušati iskoristiti sve slabosti Širokog. Zašto ne bismo iznenadili Široki Brijeg? Možda nam se neke situacija iz proteklih utakmica gdje nismo bili miljenici sreće vrate, možda ne odigrano toliko kvalitetno, ali nas ta sreća pomiluje i dođemo do tri boda", istakao je trener Adnan Zildžović i poručio da u nedjelju ne može računati na povrijeđenog Hairlahovića i Vojinovića koji ima tri kartona.

Također, u tim Zvijezde 09 se vraća Đelmić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno nas očekuje teška utakmica protiv dobre ekipe Širokog Brijega koja u svom rosteru ima veliki broj kvalitetnih pojedinaca što iz sezone u sezonu pokazuje... Međutim, mi smo analizirali protivnika, dobro smo radili i znamo odakle nam prijeti opasnost. Znamo i gdje imamo prostora napraviti nešto prema naprijed... Nadam se da ćemo svoje šanse iskoristiti i vratiti se kući sa dobrih rezultatom", izjavio je prvotimac Kristijan Tojčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi