Nada se boljim uslovima

Zildžović razočaran nakon novog poraza Mladosti

A. Čaušević

Mladost DK je na domaćem stadionu izgubila od Tuzla Cityja s 0:2. 

Trener ekipe iz Doboja kod Kaknja je poslije utakmice bio vidno utučen. Istakao je da se nada da će njegov tim nastavku sezone igrati u normalnim fudbalskim uslovima.

"Ako sam poslije utakmice u Zenici rekao da je pobijedio fudbal, danas to ne mogu reći. Mladost je ispala iz borbe za Evropu, nadam se da ćemo igrati u nekim normalnim fudbalskim uslovima", rekao je Zildžović.

"Čestitam Mirzi, ali se nadam da ćemo posljednjih osam kola igrati u normalnim fudbalskim uslovima, ako uvijek pohvalim stvari koji utiču na fudbal, danas ne mogu reći da je fudbal pobijedio. Žao mi je ljudi koji dođu na stadion, a odu ogorčeni sa stadiona", istakao je Zildžović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost DK je na posljednjih pet mečeva upisala četiri poraza.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jogabonito
Jos jedan alibi trener poput Jagodica,Tulica,Tuchela,Mourinha,Rudi Garcie,Musemica,Susica,Bazdarevica,Hadzibegica,mislim da takvi treneri ne donose fudbalu nista dobro,jer su nabijeni negativnom energijom.Mozda promjena posla moze biti odgovarajuce rjesenje,tako bi svi postali zadovoljniji.
1 2
Metropoljac
Trebalo je gledati utakmicu koju svojim tendencioznim suđenjem pokvari jedan Došlo i koji gledaocima zgadi fudbal za vremena. Zbog ovakvih i njemu sličnih nikom se nedolazi na utakmice, a suđenje i jeste jedan od navećih razloga zbog kojih su loše posjete na našim stadionima. Danima se pričalo da je ova utakmica unapred izgubljena za Mladost, a da nije pucanj u prazno u to su se uvjerili svi oni koji su bili na tribinama. Sporni detalji su potvrdili samo dio toga. Dva detalja koja su prikazana jesu potvrda tendencioznog suđenja, ali je pored ovih bilo još onih koji su uticali na rezultat i koji su odredili smjer utakmice. Zaista je šteta što nije prikazano više spornih situacija posebno opstrukcija, kojim je Došlo uništavao igru Mladosti jer nisu predmet spornih situacija. Došlo će biti kažnjen sa nekoliko utakmica i ponovo će se vratiti kao i Bjelica. Ne treba čuditi odluka Zildžovića čiji je rad ugrožen od strane sudija, počev od utakmice na Grbavici pa do ove posljednje, koji u ranim fazama utakmice, crvenim kartonima i penalima, određuju dalji tok utakmice. Nije lako čovjeku koji je navikao na 'poštenije' lige da prihvati 'naše' lopovluke.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi