23

Komentari (23)

Goldberg
Brat Novopazarac
Robijasi_It
Sve mi je jasno al jel iko procitao ista da ovi novinari napisu da je Bajevic u mecevima protiv Irana?????? Sad me interesuje jel inace citate ovdje ista ili tek samo tako komentarisete
user1583752673
Jeli Vrancic dobio poziv?
user1583752673
Mi od Salihovica nemamo ljevaka da dobro izvodi slobodnjake a Mario je slican tip njemu volio bi da dobije poziv
Harcos
Ljudina! Vole te tvoji banjalučani! Srećno ti bilo i da zabiješ puno golova za naš Borac!
JointUnion87
I za NAŠU BOSNU I HERCEGOVINU.
Harcos
Da. Našu zajedničku državu BiH.
JointUnion87
@Harcos Bravo brate, živ bio.
Hulk
Adohordas
Dogodine u Sarajevu,sto da ne
nije.suplja
Ma druze nidje veze je ovo eksperimentisanje. Realno ko prati nasu ligu vidi da su to samo pusta napucavanja lopte i davanje golova iskljucivo slucajno nakon prekida. Treba bit realan i reci da nam je liga odron. Jos uvijek se treba borit za ove sto vani igraju jer su daleko kvalitetniji od domacih. Cak ni tatar kao najbolji igrac lige nije kadar za reprezentaciju. Nek se ljuti ko hoce al to je tako. Poz
ludilobrale
Nisi ti kompetenatan da dajes takve ocjjene ja bih prije npr vjerovao onom Lenonu treneru Celtica kada je konkretno Tatar u pitanju covjek je objasnio kakav je Tatar a i sam si vidio koliko je momak dobar i onaj gol njegov u Glasgovu prosle godine Celticu govori o njemu sve a za Rahmanovica netreba pricat momak ima ponude od Zwolea i Rostova ali obje su odbijene . A vidjet ces i da grijesis. I jos nesto Sarajevo nabija de momak razumijem da ne volis al makar budi realn.
nije.suplja
Momak nemam nista protiv, nek zove koga hoce, nisam ja selektor a razumijem i tebe navijacki razmisljas. Losa nam je liga i cao. Volio sam da je Sarajevo proslo dalje ali nije, i to nikad losijeg Celtica, ako je to kadar repke onda ja ne vidim na oci.
_admirr.x
Bravo Almedine..Ima tu jos prostora za mladje igrace i trebalo bi ih zvati Bradonjic,Tomasevic,Salcin,Nukic.Treba momcima pruziti priliku uz duzno postavanje ovima sad nista nisu napravili za rep od 2014.
Dino69
Nece valjda i Danilovica opet zvat?
Mazi
Zvaće nekog iz selje
JointUnion87
@Mazi Ma bravo seljak. Mora se biti levat, zar ne?
Mazi
Ne , samo jel nešto iz Borca odma ne valja , dajte obojici šansu pa ćemo vidjeti :)
Penderinos
Apsolutno opravdan poziv, od ovog momka ocekujem velike stvari. Kad sam ikad u komentarima pisao da je steta sto momak ima srpski pasos, ali eto i taj problem je rjesen. Imam neki dobar osjećaj sad kad su najvece zvijezde lige na okupu, a realno i nastupi u evropi govore da je nas fudbal na dobrom putu. Puno sreće i hrabrosti, svjetla nam je buducnost !
Adnanos
Zasto sluzi olimpijska reprezentacija. U nasoj ligi je jedino Tatar dobar Ali ne dovoljno za reprezentaciju. Tesko bi mogao igrati u drugoj Njemackoj a u drugoj Engleskoj tesko da mi imao mjesta. A za ove ostale nemaju mjesta ni u Svedskoj ligi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.