Ziljkić ispričao kako je spriječio Mujića da isključi nogometaša Sarajeva: Uhvatio sam ga za ruku...

Fair play potez

Ziljkić ispričao kako je spriječio Mujića da isključi nogometaša Sarajeva: Uhvatio sam ga za ruku...

E. Oštraković

Na utakmici između Borca i Sarajeva, u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine, desila se zanimljiva situacija.

Naime, prilikom jedne intervencije Hebibovića, lopta je izašla van terena a Hebibović je burno reagovao zbog dosuđenog kornera.

Dugo je trajala rasprava između Hebibovića i glavnog sudije utakmice, Elvisa Mujića koji je čak bio spreman pokazati crveni karton nogometašu Sarajeva.

Na kraju se u sve umiješao fudbaler Borca, Almedin Ziljkić, te je Hebibović ostao na terenu.

Kontaktirali smo Ziljkića, a on je za SportSport.ba ispričao šta se zapravo dogodilo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da, par trenutaka prije nego što je Hebibović isključen zbog starta koji je napravio desila se ta čudna situacija. Naime, glavni sudija Elvis Mujić dosudio je korner za naš tim, a ljut zbog toga Hebibović je bacio loptu od pod i opsovao baš loptu. Međutim sudija Mujić je mislio da je Hebibović ospovao nešto njemu, te je krenuo da mu da crveni karton zbog toga. Bio sam tu i sve čuo, te nisam htio da momak dobije crveni karton zbog nečega što nije uradio, pa sam stao u njegovu zaštitu. Mujić me nije previše slušao sve do trenutka dok ga nisam uhvatio za ruku i zakleo mu se da Hebibovićeva psovka nije bila upućena njemu. Na kraju me poslušao i promjenio svoju odluku"

Zaista jedan fair play potez nogometaša Borca, koji se jako rijetko viđa, posebno na našim terenima.

Top Komentari

Sarajlija46
Svaka cast Almedine na ovom potezu,za svaku pohvalu.A lopovu Mujicu toplo bi preporucio da ostavi pistaljku i da djaba ne navlaci kad je jasno ko dan da njegov Seljo nikad nista nece osvojiti
15 6
broj6
Hajde sad majstore taman predji u Sarajevo, zasluzujes igrati u kvalitetnijoj ekipi
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi