Zidane ne zna ništa o transferu Jovića: Meni niko ništa nije rekao!
Foto - Screenshot

Trener Real Madrida

Zidane ne zna ništa o transferu Jovića: Meni niko ništa nije rekao!

M. Šljivak

Luka Jović dogovorio je transfer u Eintracht iz Frankfurta.

Potvrda o transferu stigla je i jučer od rukovodstva njemačkog tima, a danas je Zinedine Zidane šokirao apsolutno sve izjavom o srbijanskom napadaču.

Trener Real Madrida tvrdi da njemu niko ništa nije rekao o odlasku Jovića.

"Luka Jović je još tu. Nije u timu zbog povrede i niko mi ništa drugo nije rekao. Vidjet ćemo šta će se dogoditi", istakao je Zidane i nastavio je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Jović je strijelac i to od njega želimo. Nije imao sreće, treba se adaptirati i to nije nimalo lako. Mora još dosta učiti, njegovo vrijeme će doći. Kvalitetan je igrač", rekao je Zidane.

Real Madrid sutra igra polufinalni duel Superkupa protiv Athletic Bilbaa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin29
ne lazi bgt
3 4
Maestro
Hajde ne rise ti ništa ne znaš a ja tako daleko znam
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi