3

Komentari (3)

Ante G.
To je Njemacka. Od svega se napravi nesto... Od nicega stvoris atrakciju. Mi smo sa druge strane umjetnici kada od necega treba stvoriti nista. U Minhenu Hitlerov stan pretvore u policijsku stanicu. Time rijesis pitanje smjestaja, sa druge sprijecis da se neonacisti okupljaju na tom mjestu. Logika u svemu. Kod nas Titove vile sviraju prazne, bunkeri zjape... Sta bi Svabo od toga napravio, to covjek ne moze zamisliti.
Salihović23
Zbog tog incidenta nije osvojio zlatnu loptu i igrač turnira nije bio, nažalost. Isto 2000 je on trebao da osvoji a ne Figu, ubjedljivo bio najbolji igrač Svijeta, ali takodjer neki incident. Znaci minimalno 2 zlatne lopte su mu ukradene, mislim sta treba opravdavati zli jezik, to nikad nisu ni istraživali ni kažnjavali, a mogli su. Zizou, elegancijo, niko nikad sličan tebi. ZZ one and only!
vence
jedan od drazih ikad.. al, nije mu ukradena.. barež ne ova, iz 2006. Fabio ju je sigurno zasluzio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.