Žižović: Bila bi šteta da ne igramo sa najboljim ekipama u ligi

Radnik slavio važnu pobjedu

Žižović: Bila bi šteta da ne igramo sa najboljim ekipama u ligi

Radnik je nastavio sa veom dobrim igrama u drugom dijelu sezone BH Telecom Premijer lige BiH. Izabranici Mladena Žižovića danas su u Bijeljini savladali Široki Brijeg, a junak pobjede bio je Demir Peco. 

Radnik se trenutno nalazi na šestom mjestu, te će u 22. kolu u goste Vitezu. U slučaju da Mladost savlada GOŠK na svom terenu, Radniku će protiv Viteza biti potreban samo jedan bod kako bi osigurao Ligu za prvaka.

"Čestitam Širokom Brijegu na fer i korektnoj igri, a u najavi utakmice smo rekli da će ovaj meč da odluči jedan pogodak. Po svemu slavili smo zasluženu pobjedu, a mišljenja sam da smo mogli i ranije da riješimo ovaj meč. Malo smo ušli u nervoznu završnicu, te je Široki Brijeg imao jedni ili dvije situacije da nas kasni. Ovo je za nas fantastična pobjeda i bila bi šteta da ovi momci ne igraju sa najboljim ekipama Bosne i Hercegovine", kazao je Žižović.

Radnik je danas upisao devetu pobjedu ove sezone, te pokazao da će u Ligi za prvaka također igrati veoma bitnu ulogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi