Žižović: Znamo šta nam je činiti Bilinom polju
Bijeljinski tim se u premijerligaškom društvu trenutno nalazi na petoj poziciji sa 21 osvojenim bodom, dok je Čelik osmi sa tri manje (Foto: SportSport.ba)

Radnik gostuje u Zenici

Žižović: Znamo šta nam je činiti Bilinom polju

Nogometaše Radnika iz Bijeljine u narednom kolu Premijer lige BiH očekuje gostovanje u Zenici kod Čelika.

Bijeljinci duel na Bilinom polju dočekuju sa velikim optimizmom, čemu je uveliko doprinijela pobjeda nad Širokim Brijegom, a uz to trener Mladen Žižović će moći računati na kapitena Domagoja Franića koji se vraća nakon suspenzije.

"Čelik je pokazao da je veoma neugodna ekipa, imaju nekoliko iskusnih igrača i znaju igrati na rezultat. Zeničani imaju dobrih igrača u ofanzivi i definitivno svakoj ekipi mogu prestavljati veliku neugodnost. Mi znamo šta nam je raditi, naše je da ih onemogućimo i da iskoristimo naše prednosti, a definitivno jedna od prednosti je dobra atmosfera u timu i dobar rad koji se kruniše dobrim rezulatatima", rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Slaviša Radović, standardni prvotimac Radnika, očekuje bespoštednu bobu u Zenici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pokazali smo u utakmici protiv Širokog Brijega kako treba da se igra na rezultat. Raduje me naša efikasnost koja je proradila na toj utakmici što nam daje samopouzdanje pred gostovanjem u Zenici. Čelik je dobra ekipa, to su pokazali u prvenstu. Nemamo puno kalkulacija, protiv Čelika igraćemo na gol više kako bismp došli u poziciju da se borimo za četvrto mjesto. U Zenici priželjkujem jednu kvalitetnu fudbalsku prestavu, sa dosta dobrih poteza a nadam se i pozitivnom rezultatu po moju ekipu", optimističan je Radović.

Utakmica se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 13:30 sati.

Top Komentari

amarosim
najlosiji covek uz musemica. ne racunajuci trenerske kvalitete
5 6
amarosim
najlosiji covek uz musemica. ne gledajuci trenerske kvalitete
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi