Žižović nakon pobjede: Borit ćemo se za četvrto mjesto
Široki Brijeg je poveo na Gradskom stadionu u Bijeljini, ali na kraju izgubio od Radnika golovima Demira Pece i Irfana Hadžića (Foto: SportSport.ba)

Radnik slavio protiv Širokog

Žižović nakon pobjede: Borit ćemo se za četvrto mjesto

Nogometaši Radnika u sklopu 15. kola bh. šampionata ostvarili su vrijedan trijumf nad Širokim Brijegom.

Iako su gosti bili ti koji su prvi poveli, izabranici Mladena Žižovića su u nastavku utakmice uspjeli preokrenuti meč u svoju korist, te doći nadomak četvrtog mjesta u Premijer ligi BiH.

"Čestitam gostima na fer i korektnoj igri, bila je dobra utakmica. Oni su poveli u jednom nezgodnom trenutku, ali mi smo imali dovoljno sreće, kvaliteta i znanja da se brzo vratimo u meč. Vrlo teško se vratiti kada gubite protiv naših najboljih ekipa, no to pokazuje da Radnik ima takmičarski karakter, jer rijetko ko može da stigne ovakvih 1:0", kazao je trener Mladen Žižović nakon utakmicae, pa dodao:

"Pohvalio bih i svoje igrače koji su sada nadomak četvrtog mjesta, borit ćemo se za to, iako je za nas to još famozno. Pokušat ćemo na sve sportske načine da dođemo do tog", dodao je Žižović.

Top Komentari

Dule Savic
Vi ste prvaci u ležanju ;)
5 1
siskobn
Aj ne kaki Dule.Jedino je radnik fer ekipa od ove kako zovete veliku cetvorku.Sad se pitam si ti ikad bio na nekoj BH utakmici
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi