Žižović:  Dominirali smo tokom cijele utakmice, pobjeda je zaslužena

Radnik upisao prvu "tricu" u novoj sezoni

Žižović: Dominirali smo tokom cijele utakmice, pobjeda je zaslužena

S. Mlaćo

Radnik je jučer u derbiju 1. kola Premijer lige BiH savladao FK Sarajevo 2:1.

Bijeljinci su upisali prva tri boda te tim sa Koševa poslali kući praznih ruku, a navijači na Gradskom stadionu u Bijeljini svoje ljubimce nagradili su velikim ovacijama.

Svoj komentar meča dao je i šef struke Radnika Mladen Žižović.

"Čista i zaslužena pobjeda Radnika. Dominirali smo tokom cijele utakmice, a u prvom poluvremenu smo stvorili 3-4 stoposotne šanse. Sarajevo nas je stisnulo u drugom poluvremenu, pokušalo preko najkvalitetnijih igrača da nam zaprijeti, ali i u tom odmjeravanju snaga mi smo imali 2-3 sjajne šanse. Po svemu prikazanom zadovoljni smo, naravno i igrom, a kroz takvu igru dolazi i rezultat. Sarajevu želim da na što bolji način prezentuje bh. fudbal u Evropi", jasan je bio Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Radnik će u narednom kolu u goste Tuzla City.

Top Komentari

Jadnimi
Ako on sam sebe razumije, svaka mu cast. Dominirali smo tokom cijele utakmice, - Sarajevo nas je stisnulo u drugom poluvremenu neko ovde laže, koza ili rog
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi