Žižović hvalospjevima o Čeliku: Odlučit će jedna sitnica

Radnik dočekuje Čelik

Žižović hvalospjevima o Čeliku: Odlučit će jedna sitnica

Naredno kolo Premijer lige BiH za fudbalere Radnika iz Bijeljine donosi utakmicu protiv Čelika.

Bijeljinci se nalaze u sjajnoj seriji, već neko vrijeme ne znaju za poraz, a pozitivan rezultat nastojat će ostvariti i sutra u meču 25. kola protiv Čelika.

Uoči utakmice trener Radnika Mladen Žižović je biranim riječima govorio o Čeliku.

"Igramo sa Čelikom koji ove polusezone zaista igra dobro, što pokazuju njihovi rezultati. Najbolja su ekipa ovog proljeća sa četiri pobjede i jednim neriješenim rezultatim, ali također i mi igramo dobro. Imamo tri pobjede i dvije neriješene utakmice, a sve to upućuje da će se sutra odigrati jedna zaista zanimljiva utakmica. Ono što raduje i mene i vjerovatno trenera gostiju jeste da imamo sve igrače na raspolaganju. Nemamo kartoniranih niti povrijeđenih fudbalera", rekao je Žižović na konferenciji za medije i dodao:

"Čelik je za nas jako neugodan protivnik, pokazali su to svi međusobni susreti gdje su nam oni zaista zadavali mnogo problema kako kući tako i u gostima. Međutim, smatram da ova grupa igrača koju trenutno treniram ima ogroman potencijal i kvalitet da sutra izađe na megdan i ostvari pobjedu koja će nas uvesti u jednu pozitivnu neizvjesnost koja nas očekuje do kraja sezone" dodaje Žižović.

Pohvalio je i trenera Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ekipa Čelika ima i dobrog trenera koji je donio neku novu energiju u klub. Ofanzivno su orijentisani i njihovih 4-5 igrača čine njihovu udarnu snagu gdje ih moramo zaustaviti, a također su dobili i stabilnost dolaskom golmana Pavlovića. Mislim da ćemo imati velikih problema, da će odlučiti jedna sitnica, ali nadam se da će to biti u našu korist i da će ova ekipa koja pokazuje jedan identitet izaći kao pobjednik", poručio je Žižović.

Utakmica se igra sutra s početkom u 16:30 sati.

Top Komentari

jogabonito
Zizovic ceka Musemica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi