"Razmazili smo navijače, ali moramo biti realni i spustiti loptu"

Mladen Žižović i Jure Ivanković nakon meča

"Razmazili smo navijače, ali moramo biti realni i spustiti loptu"

M. Šljivak

Sloboda i Široki remizirali su večeras na Tušnju (0:0).

Tuzlanski tim nastavio je tako niz pozitivnih rezultata i ekipa Mladena Žižovića je nakon četiri kola vodeći tim Premijer lige BiH sa 10 bodova.

Trener crveno-crnih dao je svoj komentar večerašnje utakmice.

"Maksimalno smo se zalagali. Htjeli smo pobjedu za našeg čuvenog trenera Mustafu Hukića i za navijače. Malo smo ih razmazili nakon ove tri pobjede, ali moramo biti realni, spustiti loptu. Ovo je ista Sloboda kao i prošle godine samo sa više borbenost i angažmana", rekao je Mladen Žižović nakon utakmice.

Sloboda je trenutno prvoplasirani tim sa 10 bodova, a veliki izazov Tuzlacima slijedi naredne sedmice protiv Veleža u Mostaru.

Jure Ivanković  je debitovao na klupi Širokog Brijega gdje je naslijedio Tonija Karačića tokom ove sedmice.

Ivanković je po završetku susreta dao svoj komentar večerašnje utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dosta tvrdo, nije bilo velikih šansi. Pokušali smo im zatvoriti skok, ali nismo bili opasni u napadu. Izvukli smo bod na neugodnom gostovanju. Nadamo se prvoj pobjedi protiv Leotara u narednom kolu", istakao je Ivanković.

Široki je ove sezone remizirao u sve četiri utakmice, a u narednom kolu ovaj tim na Pecari čeka ekipu Leotara iz Trebinja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bazaorao
vi imate navijace?
2 16
kurjak
Čestitke treneru, tvoje kretanje uz aut liniju cijelu utakmicu govori da svoj posao radiš profesionalno.Nije mala stvar ni bod protiv Širokog, ali ipak bili smo bolji,ostaje žal za tri boda.Cijeli stadion je na kraju utakmice velikim aplauzom ispratio igrače Slobode.Sretno u nastavku sezone.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi