Žižović o sjajnom golu Hadžića: Odlično se snašao

Radnik siguran protiv Borca

Žižović o sjajnom golu Hadžića: Odlično se snašao

Drugu polusezonu u Premijer ligi BiH Radnik je otvorio pobjedom nad Borcem iz Banjaluke.

Domaći su od samog starta pokazali da žele više pobjedu, a protiv danas indisponiranog Borca na kraju su sasvim zasluženo slavili s ubjedljivih 3:0.

Razloga za zadovoljstvo trener Mladen Žižović je svakako imao...

"Stvarno mogu da budem zadovoljan. Igrači su ispoštovali ono što smo se dogovorili i na kraju smo sasvim zasluženo došli do pobjede. Kada igrate protiv kluba kao što je Borac ne možete da očekujete baš da ćete slaviti sa 3:0, no ni u jednom trenutku nisam sumnjao u kvalitetu u svoje momčadi. Ostvarili smo što smo zacrtali, sada se okrećemo narednim izazovima", kazao je raspoloženi Žižović.

U pobjedi nad Borcem nekoliko igrača se istaknulo, a među njima je i korpulentni napadač Irfan Hadžić. On je u 17. minuti efektno zakucao loptu u mrežu Savatovića, te još jednom potvrdio svoju kvalitetu.

"Hadžić je odigrao dobar meč, snašao se na pravi način u protivničkom šesnaestercu... Međutim, ne volim nikada da ističem pojedinca, svi koji su igrali su opravdali očekivanja i to je za mene najbitnije."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik će u narednih dan-dva odigrati prijateljski meč sa Podrinjem iz Janje na kojem će priliku dobiti igrači koji nisu igrali protiv Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi