Trener Radnika nakon poraza na Koševu

Žižović: Žao mi je što nismo došli bar do boda

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Sarajevo je danas u 7. kolu Lige za prvaka Sarajevo na svom terenu savladalo ekipu Radnika iz Bijeljine 2:1. Bordo tim je rano došao do vodstva 2:0, ali se Radnik probudio i na kraju se mogli gosti do jednog boda.

I pored poraza Mladen Žižović nije bio nezadovoljn nakon meča.

"Odigrali smo loših prvih pola sata, ali smo u drugom poluvremenu igrali mnogo bolje. Sarajevu cestitam na pobjedi i zelim im da ostvari sve svoje ciljeve u ovoj sezoni. Što se tiče nas, mislim da smo ispunili svoje ciljeve za ovu sezonu, ali žao mi je što nismo danas došli makar do boda. Možda nam ne bi previše značio rezultatski, ali bio bi dobar za samopouzdanje", kazao je nakon meča Žižović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi