Žižović: Možda na kraju ni bod nismo zaslužili

Trener Zrinjskog nakon meča

Žižović: Možda na kraju ni bod nismo zaslužili

Trener Zrinjskog Mladen Žižović nije mogao biti zadovoljan nakon današnjeg remija protiv Mladosti na domaćem terenu (1:1). 

On je na press konferenciji nakon meča rekao sljedeće:

"Večeras smo bili jalovi i mlaki. Imali smo dosta netačnih dodavanja, nismo bili raspoloženi jednostavno. Osvojili smo bod koji možda na kraju nismo ni zaslužili obzirom kako smo stajali na terenu. Pred nama je mnogo rada. Moramo raditi analize i tražiti šta to nije bilo dobro u proteklom periodu".

"U prvom poluvremenu smo bili malo možda bolji ali odmah se tu vidjelo da nemamo tog samopouzdanja. Premalo je raspoloženih igrača ili možda čak ni jedan. Ali bože moj, ja sam najodgovoriniji za sve, tako je kako je. Moramo prihvatiti činjenice koje jesu", kazao je između ostalog trener Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Brzo ces ti nogu dobit.Reko sam ti ja 4 kola plafon.Sreća ti je pa ide pauza.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi