Glišić: Očekuje nas teška i neizvjesna utakmica

Pred meč sa Širokim Brijegom

Glišić: Očekuje nas teška i neizvjesna utakmica

S. Mlaćo

Radnik će sutra na svom terenu ugostit Široki Brijeg.

Bijeljinci u pozitivnoj atmosferi dočekuju ovaj meč i nadaju se novim bodovima pred svojim navijačima. Svakako da im neće biti nimalo lako, s obzirom da i i Širokobriježani imaju svoju računicu.

"Očekuje nas teška i neizvjesna utakmica, kao i svaka protiv njih. Oni su uvijek u vrhu Premijer lige, a mi utakmicu dočekujemo u dobro raspoloženju. U posljednje dvije utakmice smo otvorili četiri boda i nadam se da će navijači to prepoznati te doći u većem broju da nas podrže. Sa važna tri boda došli bismo do četvrtog mjesta koje će na proljeće možda značiti izlazak u Evropu", optimista je prvotimac Radnika Aleksandar Glišić.

Radnik nakon 14. odigranih kola ima 18 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi