Žižović: Nekada dobro dođe i poraz

Radnik ubjedljivo poražen

Žižović: Nekada dobro dođe i poraz

Radnik iz Bijeljine je jučer u trećoj kontrolnoj utakmici poražen od aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog.

Meč koji je odigran na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru na kraju je završen rezultatom 3:0 u korist domaćina, a iako se radi o ubjedljivom porazu, trener Radnika Mladen Žižović ne sumnja u kvalitet svog tima.

"Zaista smo igrali u teškim uslovima za igru, ali ne želim da se vadim da nam je to razlog za poraz. Primili smo golove iz individualnih grešaka i znamo sada gdje moramo dobro poraditi kako se ne bi gršeke ponavljale. Zrinjski je u ovome trenutku kompletnija ekipa koju očekuje nastup u Evropi, dosta su svježiji u odnosu na nas", kazao je Žižović, pa se osvrnuo na nastavak priprema:

"Pred nama su još dvije nedelje iscrpljujućeg rada gdje još moramo utegnuti naše linije. Poraz je nekada itekako dobro došao na priremama, a ja vjerujem u ovaj tim koji iz dana u dana tokom prirpema pokazuje svoj karakter", podvukao je Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Četvrtu kontrolnu utakmicu Radnik će odigrati u Tomislavgradu 8. jula, a protivnik će biti takođe premijerligaš, ekipa GOŠK-a iz Gabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi