Žižović: Neke ljude sam poštovao do danas...

Trener Radnika nakon poraza

Žižović: Neke ljude sam poštovao do danas...

Radnik iz Bijeljine poražen je večeras na Koševu od Sarajeva u meču 12. kola Premijer lige BiH.

Unatoč porazu trener gostiju Mladen Žižović bio je zadovoljan igrom svoje momčadi, a osvrnuo se i na verbalni okršaj sa Husrefom Musemićem pred kraj susreta.

"Mislim da smo se predstavili u dorbom svjetlu, druge stvari ne bih komentarisao. Mi smo odigrali odličnu utakmicu. Dva naša igrača su završila u bolnici, jedan je slomio nos, kod drugog je otvorena rana, a u svemu tome mislim i da je čist aut bio za nas kod tog gola Sarajeva. Čestitam im na pobjedi", kazao je, između ostalog, Žižović, pa dodao:

"Neke ljude koji su u prošlosti igrali za Radnik sam poštovao do danas... Sarajevu to ne treba, iako mi nije cilj da umanjujem njihovu pobjedu", dodao je Žižović aludirajući na svađu s Musemićem. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

ratip irats
Kako tebe nije stid?? Reci posteno da ste premirani od nekog!! Antipropaganda fudbala...
20 17
karlhajncbrazzzo
Ne razumijem komentare tipa zašto se bore ovoliko protiv Sarajeva ili Želje?! Jeste li vi ljudi normalni? Šta treba, da puštaju utakmice?
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi