Žižović: U Bijeljinu se želimo vratiti s dobrim rezultatom

Radnik gostuje na Koševu

Žižović: U Bijeljinu se želimo vratiti s dobrim rezultatom

Radnik će sutra u sklopu 12. kola Premijer lige BiH gostovati na Koševu kod Sarajeva.

Uloga favorita je svakako na domaćinu koji u posljednje vrijeme igra odlično, međutim iz tabora Radnika poručuju da u Sarajevo ne dolaze s bijelom zastavicom i da će pokušati ostvariti pozitivan rezultat.

"Nećemo moći računati na sve igrače, ima povrijeđenih, suspendovanih..., što nam svakako predstavlja problem. Ali, pokušat ćemo ostvariti rezultat, iako smo svjesni da gostujemo timu koji u posljednje vrijeme igra najbolje i koja se nalazi na prvom mjestu", izjavio je trener Mladen Žižović uoči puta u Sarajevo, pa dodao:

"Ipak, dosad smo pokazali da znamo igrati protiv Sarajeva i u dobrom raspoloženju dolazimo na Koševo. Vjerujem da ćemo smoći snage da odigramo dobar meč i na kraju ostvarimo pozitivan rezultat."

Susret će se igrati sutra na stadionu "Asim Ferhatović Hase" od 20 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi