Žižović: Nismo zaslužili poraz

Radnik poražen u Bijeljini

Žižović: Nismo zaslužili poraz

Ekipa Radnika u sklopu 18. kola Premijer lige BiH poražena je na domaćem terenu od Slobode.

Iako je uoči utakmice trener bijeljinskog kluba govorio kako je kvalitet na strani Radnika, na kraju je više razloga za slavlje imala Sloboda slavivši s 1:0 golom koji je u 75. minuti postigao Toni Livančić.

"Nismo zaslužili da izgubimo, bili smo ravnopravni i možda bolji. Odlučila je individualna greška. Volio bih pogledati neke sporne siguacije, nemamo dovoljno koncentracije u posljednjim mečevima i skupit ćemo nekako snage da izguramo do kraja polusezone", kazao je Žižović.

Naredno kolo za Bijeljince donosi gostovanje u Gabeli kod GOŠK-a.

Top Komentari

Honduras
Ma Husref je kriv 100%
4 1
Mr.Balboa
Hahaha,ma jasta nego ste zasluzili,pa kada zrinjskiom uvjek dajete bodove,ne vidim zasto nemozete I slobodi I drugima!!!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi