Žižović o Olimpiji: Mislim da su šanse podjednake

Biće zanimljivo u Sloveniji

Žižović o Olimpiji: Mislim da su šanse podjednake

Samir Mlaćo

Zrinjski će u drugom pretkolu Evropske lige snage odmjeriti sa Olimpijom iz Ljubljanje.

Susret se igra u Ljubljani, a sigurno da će biti veoma zanimljivo.

Plemići se sigurno imaju čemu nadati protiv tima koji su ovog ljeta između ostalih napustili Tomislav Tomić i Luka Menalo. Novo ime je bivši napadač Širokog Brijega Dražen Bagarić.

"Objektivno, pred nama stoji protivnik kojeg tek treba da analiziramo. Pred nama je ekipa koja je sigurno kvalitetna i koja u svojim redovima ima neke igrače koje poznajemo. Mislim da su šanse podjednake, obzirom na kvalitet i naš i njihov, te da igramo u Ljubljani. Odlučivat će detalji. Mi imamo dovoljno vremena da se odmorimo i da neke igrače 'dovedemo u red'. Vjerujem da ćemo spremni dočekati ovaj susret protiv Olimpije", kazao je za SportSport.ba šef struke Zrinjskog Mladen Žižović.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Meč se igra 17.septembra. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ekspert
Možemo proći.
5 0
Realist
Sretno Žiža
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi