Žižović: Oslabljeni smo, ali idemo po pozitivan rezultat

Radnik bez petorice u Mostaru

Žižović: Oslabljeni smo, ali idemo po pozitivan rezultat

U sklopu 21. kola bh. šampionata pred Radnikom iz Bijeljine je teško gostovanje u Mostaru.

Bijeljinci na megdan drugoplasiranom Zrinjskom dolaze znatno oslabljeni. Šef stručnog štaba Mladen Žižović neće moći računati na petoricu bitnih nogometaša, međutim svejedno u taboru Radnika vlada pozitivna atmosfera i nada da se može izbjeći poraz.

"U Mostar putujemo da napravimo pozitivan rezultat, ali na drugačiji način nego što je to bio slučaj protiv Željezničara prošle sedmice. I oni se suočavaju s kadrovskim problemima kao i mi, međutim moramo imati na umu da su naš najbolji klub, trostruki prvak, kao i da uz sve kvalitete imaju i mane. To ćemo pokušati na kraju iskorititi i vratiti se u Bijeljinu neporaženi", rekao je Žižović uoči utakmice.

Govoreći o ambicijama, Žižović je istakao kako će Radnik iz utakmice u utakmicu pokušati osvojiti što je više moguće bodova i na kraju sezonu završiti u gornjem dijelu premijerligaške tabele.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Radnik sutra zbog žutih kartona neće moći nastupiti Mladen Lučić i Nikola Popara, Ismar Hairlahović i Nenad Srećković su povrijeđeni, a ni Srđan Bečelić nije potpuno spreman. Ipak, dobra vijest je svakako povratak Demira Pece i Nedima Mekića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi