8

Komentari (8)

magistar
Ma dobro, duele dvije podjednake ekipe, kako se i očekivalo mogao je otići na bilo koju stranu a najrealnije bi bilo neriješeno.
Rajvosa75
Prvo poluvrijeme smo ih ubili... drugo poluvrijeme smo stali i fakat golman na 1:1 je izvadio vidjst o Radnika( ja sam bio na Zapadu pa sam bas dino vidio situaciju), drugi go smo iz prekida dali al ubili su nas drugo pol u sredini sa pasovima... s ovakvom igrom ( mene su odusevili) Radnik ce komsiju Selju da odvali i svaka im cast Alaha mi dobra ekipa
E.Car
Kao manijak, ljuti rival Sarajeva, kažem ti da nisi zaslužio ništa. Željo vas je razmontirao ove godine i zasluženo izborio Evropu a vi ste kao predstavnik Šumske morali to mjesto preoteti. Nikad više, da Bog do se ugasili.
VelaHavle
Korektno. Amin
Edin Merlin
Zaslužio si kurčinu od vola majmune jedan !!!!!!
MSOZ101
Najgadniji klub u PLBiH
Benjamingst
I ja mrzim Radnik BN
VelaHavle
... al si dobio kitu.. podnesi ostavku ubleho
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.