Žižović pred Zrinjski: U Bijeljini se mi više pitamo

Trener Radnika nada se bodovima

Žižović pred Zrinjski: U Bijeljini se mi više pitamo

Na Gradskom stadionu u Bijeljini sutra će se u okviru 10. kola Premijer lige BiH sastati Radnik i Zrinjski.

Bijeljinci se nakon dosadašnjeg dijela šampionata nalaze u sredini tabele, pokazali su da se radi o izrazito kvalitetnom timu, a to će željeti potvrditi i sutra.

"Čeka nas duel sa aktuelnim prvakom naše zemlje i sigurno da se radi o jednoj od najkvalitetnijih ekipa. Oni u Bijeljinu dolaze s jasnom ambicijom da pobijede, ali mi smo domaćini, više se pitamo. Pokušat ćemo riješiti meč u svoju korist, mada u ovom trenutku ne možemo da prijetimo Zrinjskom, jer su u naletu, osvojili su 10 bodova u posljednje četiri utakmice. Nastojat ćemo da nametnemo svoj ritam i da u čvrstoj utakmici dođemo do pozitivnog rezultata", kazao je Žižović uoči susreta, pa nastavio:

"Eventualnom pobjedom prestigli bismo Zrinjski, što bi za naš klub zaista bilo fenomenalno. Međutim, vidjet ćemo šta će donijeti taj meč. Pokušat ćemo da dođemo do pobjede, a nadam se da imamo snage i kvaliteta da i uspijemo u tome."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik i Zrinjski se, podsjetimo, sastaju sutra u Bijheljini s početkom u 16:30 sati.

Top Komentari

Griezmann
Naguzite im se kao i svaki put..
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi