Motika: Kup smo arhivirali, slijedi Zrinjski

Upisao se u strijelce protiv Kozare

Motika: Kup smo arhivirali, slijedi Zrinjski

Fudbaleri Radnika pobjedom nad Kozarom izborili su plasman u osminu finala Kupa BiH.

Bijeljinski tim je opravdao ulogu favorita i pokazao da je po kvalitetu daleko ispred Kozare, a trener Mladen Žižović se Kozari suprotstavio u kombinovanom sastavu. Među onima koji su upisali minute je i Jovan Motika, strijelac četvrtog pogotka i ujedno povratnik u prvi tim nakon duge pauze.

"Čestitke svima u klubu na plasmanu među šesnaest ekipa u Kupu BiH. Zadovoljan sam svojim nastupom i povjerenjem koje mi je ukazao trener Žižović. Kozara je pokazala da je protivnik dobar, ali ne toliko dorastao kvalitetom da nam se suprostavi u potpunosti", kazao je Motika, pa dodao:

"Nakon ove utakmice, vraćamo se našim redovnim aktivnostima, jer nas u subotu u prvenstvu očekuje težak meč protiv aktuelnog prvaka BiH, Zrinjskog."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjetimo, Radnik je protiv Kozare slavio rezultatom 4:1.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi