Žižović razočaran: Ne zaslužujemo ovo, vidjet ćemo...

Radnik poražen nakon pet kola

Žižović razočaran: Ne zaslužujemo ovo, vidjet ćemo...

S. Mlaćo

Radnik je poražen u Banja Luci. 

Borac je slavio 2:0, a gosti su bili razočarani. Čak su krenuli da napuste teren nakon blago rečeno diskutabilnog penala za domaće, no ipak su nastavili meč.

Komentar meča dao je trener Bijeljinaca Mladen Žižović.

"Ne možemo biti zadovoljni porazom, ali možemo igrom poslije prvog gola. Pogodili smo i prečku, a onda 2:0. Nisu htjeli napustiti nogometaši teren, očigledno osjećaju nešto što mi možda ne vidimo. Vidjećemo šta je.... Čestitam svojim igračima, nismo se mogli vratiti poslije 2:0. Razočaran sam, ne zaslužujemo ovo. Borcu čestitam na pobjedi", kazao je razočarani Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik u narednom kolu dočekuje Sarajevo.

Top Komentari

AjdinVL
Ma bježi Žižoviću, i ti si mi čudan skroz. Kad vas Sarajevo pobijedi i bude nela sporna odluka drvlje i kamenje na sve, od saveza pa do najnižih funkcionera. A sad hladno i mirno komentarišeš k'o da nemaš oči da vidiš šta je bilo.
12 0
Nikoizniceg
I gledaj sad sudije kako će suditi protiv Sarajeva... to je tuga!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi