10

Komentari (10)

VelaHavle
Ovaj Zizovic je jedna pi**ka mrtva sve mu jbm na kamaru.... jedan korner sporan protiv Sarajeva - digne drzavu na noge... svinjski ga opljacka, pi**a mala suti... igraci mu hoce napustiti teren protiv Borca, on kaze ma jok nisu htjeli sve ok... fuj pleme ti jbm odvratno
Rus
Da ne treba se zaliti kad ih protiv njanjajeva ostete.
VelaHavle
Treba al onda treba protiv svakog... majmun se zali iskljucivo protiv sarajeva... sve mu jbm isto ko i tebi
Rajvosa75
Zaista nevjerovatno .. pa kako svako kolo Borac ima sudije i penale?! Gledo sam meč ono nema veze s penalom i ne samo vec cjeli meč šilji i ono je ogledalo našeg Saveza i onoga ko dozvoli delegiranje ! Ako imalo obraza imaju kaznice sudiju i iskljuciti ga do kraja prvenstva!! I sad mi idemo u BN , jel ovo necija režija mozda ? Radniku svaka cast jedna od najkorektnijih ekipa al i ove godine Sarajevo prvak!
opasni12
Svaku ****nu utakmicu se ljudim svira penal! Do kada ne znam..
Dino_
Do kraja sezone! Ima ono "stručno lice" da objasni da je to bio penal. Kao i protiv TC. Borcu se štima Evropa ako ne i titula.
AjdinVL
Ma bježi Žižoviću, i ti si mi čudan skroz. Kad vas Sarajevo pobijedi i bude nela sporna odluka drvlje i kamenje na sve, od saveza pa do najnižih funkcionera. A sad hladno i mirno komentarišeš k'o da nemaš oči da vidiš šta je bilo.
tbra
ocigledno zna da se borac gura u evropu i ne zeli nista da komentarise oko sudjenja
Rus
Hajd ne seri. Kad vi date golove iz ofsajda niko ne priznaje. Kamere pogrijesile. Kad za bez veze faul Celik dobije crveni, cist crveni. Kad vas u sirokom naguze kmecite. Nema ovdje napretka dok su ovi jadovi u savezu I dok onaj u ciju se korist sudi ne prizna I ne kritikuje sudjenje.
Nikoizniceg
I gledaj sad sudije kako će suditi protiv Sarajeva... to je tuga!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.