Žižović: Sloboda ima svoje probleme, ali oni se zaboravljaju kada igrači istrče na teren

Trener Radnika pred sutrašnji duel

Žižović: Sloboda ima svoje probleme, ali oni se zaboravljaju kada igrači istrče na teren

Radnik će na Gradskom stadionu u Bijeljini sutra dočekati Slobodu, u utakmici 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tim povodom je danas održana press konferencija Radnika na kojoj su se novinarima obratili trener Mladen Žižović i prvotimac Vladimir Bradonjić.

"Očekuje nas veoma bitna, teška utakmica sa ekipom Slobode koja ima svoje probleme, ali moramo biti svjesni da se svi problemi zaboravljaju i ostaju u svlačionici kada igrači istrče 11 na 11. Mi se nalazimo u dobrom ritmu, dobroj formi. Nadamo se da ćemo to sutra i pokazati", izjavio je Žižović, pa nastavio:

"Konačno imamo i skoro sve igrače na okupu, tako da ćemo biti na slatkim mukama kada je prvi 11, odnosno prvih 18 za utakmicu u pitanju."

"Sigurno da je Sloboda izmorena, imali su u srijedu putovanje u Mostar. Sigurno da smo i na tom energetskom planu u prednosti. Kažem, sigurno je da smo blagi favoriti sutra, ali moramo biti svjesni, skoncentrisani i u jednom naboju pokušati doći do pobjede. Ako budemo opušteni ne vjeruje da možemo nešto napraviti, jer Sloboda ima nekoliko jako kvalitetnih individualaca. Nadamo se da ćemo ih zaustaviti sutra", poručio je Žižović, pa dodao:

"Nedostaje nam od ranije povrijeđeni Dalibor Kozić, dok su svi ostali trenirali. Kao što sam već rekao skoro smo kompletni. Bilo bi sjajno da pauzu koja nam slijedi dočekamo u dobrom raspoloženju i da se dodatno približimo vrhu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U goste nam dolazi Sloboda koja nas je pobijedila u prvom kolu... Najvažnije je da smo svi zdravi i spremni, a sigurno je da nas očekuje jedna teška utamica. Mi je dočekujemo u dobroj atmosferi jer smo vezali dvije pobjede i želimo sutra nastaviti taj pobjednički niz", kratko je poručio Bradonjić.

Podsjetimo, duel Radnika i Slobode počinje sutra u 15:30 sati.

Top Komentari

Dino_2000
Bice gusto,bice 0:2.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi