Žižović: U Širokom smo pretrpili težak poraz, imamo i više nego dovoljno motiva da im se revanširamo

Trener Radnika pred sutrašnji meč

Žižović: U Širokom smo pretrpili težak poraz, imamo i više nego dovoljno motiva da im se revanširamo

Sutra će u Bijeljini Radnik dočekati ekipu Širokog Brijega u meču 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Radnik svakako želi nastaviti niz pobjeda, ali protiv sebe ima kvalitetnoj rivala - toga je svjestan i trener Bijeljinaca Mladen Žižović.

"Očekuje nas utakmica sa Širokim Brijegom, ekipom koja u posljednje vrijeme ima dobre rezultate. Kada dobijete Zrinjski u Mostaru, Sarajevo, preokrenete protiv Mladosti, onda je to upozorenje za nas da se radi o odličnoj ekipi, bez obzira na broj osvojenih bodova. U vrlo dobrom su ritmu, od posljednjih pet utakmica dobili su četiri tako da smo jako oprezni. Generalno, oni su nam i neki mali dužnici s obzirom da smo na Pecari pretrpili jedan zaista težak poraz tako da imamo i više nego dovoljno motiva da im se ovdje na sportski način revanširamo", izjavio je Žižvić, pa nastavio:

"Sigurno da je njihov jači dio tima ofanzivni trojac, Bagarić, Jović, Ćorić. Ako njih zaustavimo možemo se nadati dobrom razultatu i to bi bilo fantastično za nas, da se uključimo u sami vrh prvenstvene tabele."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kod nas u klubu vlada veoma dobra atmosfera, pokušat ćemo to iskoristiti kroz dobru igru, želimo nakon sjajne utakmice protiv Tuzla Cityja doći do još jedne pobjede... Skoro svi igrači su na raspolaganju, osim lakše povrijeđenih Eldara Hasanovića i Mahira Karića. Oni vjerovatno neće nastupiti na sutrašnjem meču. Ostali konkurišu i mogu reći da sam na slatkim mukama, momci sjajno rade i na današnjem treningu ćemo odlučiti ko će biti u startnoj postavi", poručio je Žižović i pozvao navijače da dođu na Gradski stadion u Bijeljini i podrže njegove igrače.

Duel Radnika i Širokog se igra sutra od 14:30 sati.

Top Komentari

Titotejebo
U Širokom smo pretrpili težak poraz(op. a. 3:0) Probaj malo biti novinar a ne debil
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi