Žižović zadovoljan: Pobjedi se ne može prigovoriti

Radnik minimalno slavio

Žižović zadovoljan: Pobjedi se ne može prigovoriti

Radnik će na reprezentativnu pauzu sa tri boda. Naime, izabranici Mladen Žižovića sa minimalnih 1:0 savladali su neugodni GOŠK, a strijelac jedinog pogotka bio je mladi Aleksandar Glišić.

Nakon meča razloga za zadovoljstvo naravno mogli su imati u redovima domaćih, dok gosti mogu da žale za par sjajnih prilika kada su mogli doći u vodstvo i susret odvesti u potpuno drugi pravac.

"Danas igra nije bilo toliko bitna, a pobjedu se ne može prigovoriti. Po mom mišljenju bili smo bolji, iako je GOŠK par puta zaprijetio. Imali smo pored penala par prilika i možemo biti zadovoljni", kazao je Žižović te dodao.

"Pauzu ćemo iskoristiti da se povrijeđeni igrači vrate, a već imamo dogovorenu jednu prijateljsku utakmicu. Pokušat ćemo da iznenadimo Željezničar u narednom kolu", dodao je trener Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi