Bajramović: Novom selektoru svi zajedno moramo pružiti podršku

Čeka se nasljednik Dušana Bajevića

Bajramović: Novom selektoru svi zajedno moramo pružiti podršku

A. Čaušević

Fudbalska javnost u BiH još uvijek čeka nasljednika Dušana Bajevića. Nakon dvije sjednice nije imenovan novi selektor, a naredni "dan odluke" je 4. januar. 

Do druge sjednice u užem izboru bili su Sergej Barbarez i Ivaylo Petev. Nakon toga počelo se spominjati i ime Slavoljuba Muslina, dok su počele kružiti i glasine o mogućoj kandidaturi Zlatana Bajramovića.

U izjavi za SportSport.ba proslavljeni bh. fudbaler i pomoćni trener u Karlsruheru na pitanje da li je kandidat dao je diplomatski odgovor.

"Ne mogu da potvrdim, ali ni da demantujem kandidaturu. Čujem se sa Misimovićem često, razgovaramo o svemu.", kazao nam je Bajramović.

Zlatan polako gradi svoj trenerski put. Zadovoljan je, prati dešavanja u Bosni i Hercegovini.

"Zadovoljan sam, radim ono što volim. Pratim i šta se dešava u Bosni i Hercegovini. Na kraju mogu samo reći da ko god bude selektor, imat će mnogo posla. Morat će raditi od jutra do sutra i svi zajedno, mislim prije svega na navijače, medije, bivše reprezentativce i sve fudbalske radnike, trebamo mu pružiti podršk", zaključio je Bajramović.

Top Komentari

Sadik82
Kamo srece moj Zlatane da ce ovdje iko radit ‘od jutra do sutra’. A na podrsku novom selektoru zaboravi. Zna se kako to ovdje ide. Koga god da izaberu ovi ostali samo gledaju kako da mu zabiju noz u ledja.
9 0
user1583752673
Nista od toga moj Zlatane. Ocigledno nisi u toku kako stvari stoje
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi