Zlatan Ibrahimović pokazao novi imidž i izazvao brojne reakcije
Foto - Instagram

Mnogi su oduševljeni

Zlatan Ibrahimović pokazao novi imidž i izazvao brojne reakcije

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović nije mogao pomoći AC Milanu na otvaranju nove sezone u Seriji A.

Legendarni švedski napadač nedavno je operisao koljeno i njega čeka višemjesečni oporavak, no Zlatan koristi svaku priliku da bude uz ekipu.

Očekivano, 40-godišnji fudbaler se pojavio na prvoj utakmici sezone protiv Udinesea. Rossoneri su slavili s 4:2 i na pravi način su krenuli u odbranu titule.

Zadovoljan je i Zlatan onim što je vidio. On je to jasno pokazao na društvenim mrežama gdje je napisao:

"Svijetla je budućnost", poručio je legendarni napadač Milana.

Oglasi

Ipak, ono što je privuklo veliku pažnju je novi imidž Bosanca sa švedskim pasošem. Tu je sada rep u obliku pletenice.

Njegov novi imidž oduševio je mnoge. Smatraju da je ovo pravi potez 40-godišnjeg napadača koji je privlačio brojne poglede.

Ibrahimović sigurno jedva čeka da se ponovo vrati na teren. Za to će mu trebati još nekoliko mjeseci i vjerovatno ćemo ga gledati tek nakon njegovog 41. rođendana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zlatan Ibrahimović se u AC Milan vratio u januaru 2020. godine nakon dvije godine u Sjedinjenim Američkim Državama i to se ispostavio kao pravi potez za sve strane.

Prethodno je Ibra igrao za Rossonere od 2010. do 2012. godine i ukupno je u dresu italijanskog velikana odigrao 159 utakmica i postigao je 92 pogotka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pitariistok
Isti onaj Tong Poo iz Krvavog Sporta hahahaha
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi