Šokantna priznanja Zlatana Ibrahimovića: Nema kroz šta nije prošao u posljednjih šest mjeseci

Šveđanin bh. korijena osvojio Scudetto

Šokantna priznanja Zlatana Ibrahimovića: Nema kroz šta nije prošao u posljednjih šest mjeseci

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je učinio sve samo da bude s ekipom Milana dok se osvoja Scudetto i na kraju je uspio.

Milan je prvak Serije A nakon 11 godina, a Ibrahimović nije krio svoje zadovoljstvo zbog toga i bio je centralna figura velike proslave.

U srijedu je stigla vijest da je Šveđanin bh. korijena operisao koljeno i da ga čeka između sedam i osam mjeseci pauze.

Dan kasnije legendarni napadač je otkrio šokantne detalje kroz koje je prolazio u posljednjih šest mjeseci samo kako bi bio na terenu.

"Posljednjih šest mjeseci sam igrao bez ligamenata u lijevom koljenu. Koljeno je bilo natečeno šest mjeseci. Bio sam u mogućnosti da s u posljednjih šest mjeseci s ekipom treniram samo deset puta.

"Primio sam preko 20 injekcija za šest mjeseci. Praznio sam koljeno jednom sedmično tokom šest mjeseci. Primao sam lijekove protiv bolova svaki dan."

Oglasi

"Jedva sam spavao šest mjeseci zbog bolova. Nikad nisam patio tako ni na terenu ni van teren. Nešto nemoguće sam učinio mogućim."

"U glavi mi je bilo samo jedno. Da tim, trenere i saigrače učinim šampionima Italije jer sam dao obećanje. Danas imam nove ligamente i još jedan trofej."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Izvještaji iz Italije govore da će Ibrahimović još nekoliko dana ostati u bolnici, a sastanak s čelnicima Milana bi trebao imati za 10-ak dana.

Zlatan koji u oktobru puni 41 godinu će vjerovatno ostati u klubu, a kada se oporavi bit će mu ostavljena mogućnost da potpiše ugovor.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi