20

Komentari (20)

user1583752673
Nikad necu prezalit sto nije zaigrao za BiH!
NoNick
Nemas za cime zaliti. Zlatan je uvijek htio igrati za Svedsku, a nj otac je stara bijeljinska Lola blabla... Zlatan je odbio BiH, Srbiju i Hrvatsku
Presidente
zlatan najvise jede prshutu
Petraaa
Meni je drag pa taman da je i cigo crni. Majstor najveći ?
realno_govoreci
Hajmo sada iskreno. Ovo je najljeosi pogodak u historiji fudbala. Bilo je lijepih ali ovo je bas ono " mangupski"
Ante G.
Smijesno... Sad se pozivati na neke "bosanske" korijene. Taj covjek sa bosnom nista nema. Igra za Svedsku, govori taj jezik... I cao. Ako vec hoce neko da rovi po istoriji, onda ce doci do toga da je on porijeklom Hrvat ili Srbin. Znamo svi istoriju.
sargan74
Koliko zla u vama čuči
YouTalkinToMe
Upravu si ante, znamo svi historiju samo je neki pokušavaju prekrajati. Jesi li ti onaj ante bošnjak?
Vrbaski
Hrvati za razliku od Bošnjaka nisu postojali u Bosni do 19 stoljeća kao ni srbi koji su većim dijelom posrbljeni vlasi osim onih u istočnoj hercegovini koji jesu srbi tako da Zlatanovi preci poočevoj strani mogu biti samo Bošnjaci, a on jeste Šved, tamo se rodio i odrastao. Isto kao što ti ne možeš biti ništa do Bošnjak kršćanin. Drugo, nisi ti nikakav Ante nego Vučićev trol.
dinass
G o v n o Ante G O V N O Dokazao si,nemas potrebe da iznova to radis svaki dan. Kad ti se materi cefne kita na sabahu zovni mene.A ti znas istoriju a na ne znas svoj jezik,valjda povijest Ante ****asine od majke koze i oca magarca.
dinass
Da je Hrvat znao bi da se historija ili istorija na njegovom jeziku kaze povijest al on nije dovoljno inteligentan,on samo pokusava to da bude.
dinass
Dosao da provocira a ustvari je glup,zna on istoriju,valjda povijest Ante
BogatiDijasporac
@Ante G. Debilu, imas Google, procitaj izjavu Sefika, njegovog oca. Zlatana je majka ostavila kao malog, otac ga podigao. Zlatan ne samo da ima bosanske korijene nego je i Bosnjak. Jbem i tebe i Srbe. Bogu ste vise dosadili, p. vam materina.
makelele
Šefik je staro srpskohrvatsko ime. 100% hrvat il srbin... nema sanse da je nesto drugo
emanuelmacron
ma i ja sam istog misljena
emanuelmacron
sto vredjas covjeka,samo je dao svoj komentar
Ante G.
Ok, Sefik... Ali vracaj malo unazad, kako se sefiku zvao stari, kako se zvao deda, pradeda... Kako su se prezivali do dolaska osmanlija na ove prostore. Neces morati dugo traziti unazad, vjeruj mi, brzo ces shvatiti sta sam rekao.
NoNick
Ne znamo baš svi historiju "profesore", molim vas da.me prosvijetlite ?? Misliš na MITOMANSKE LAŽI "nebeskog" roda?! HAHAHAHAHA
YouTalkinToMe
Nigdje intera a dva puta igrao u barceloni.
WOLF20
Njega su lopovi iz NFSBiH sutnuli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.