Raiola: Jedan klub je bio greška Ibrahimovića!

Bio je iskren

Raiola: Jedan klub je bio greška Ibrahimovića!

S. Mlaćo

Zlatan Ibrahimović i dalje briljira.

Svoj Milan drži na tronu, a sada mu slijedi pauza od desetak dana.

Iako je iza njega 39 ljeta, Ibrahimović je prvi strijelac lige sa deset golova. Povratak u Milan pokazao se kao pravi potez, a njegov menadžer Mino Raiola otkrio je koji je klub Šveđaninu bio najveća greška.

Radio se o američkom La Galaxy gdje je popularni Ibra proveo dvije godine.

“Otišao je tamo jer je želio živjeti u Los Angelesu sa porodicom. Igrački, to je bila katastrofa. Zlatan uvijek želi da dobija, bez obzira da li je u pitanju nogomet ili video igrice. Njegovi saigrači u tom klubu nisu taj mentalitet, odnosno tu želju za pobjedama“, kazao je Raiola.

Dodao je i to da Ibrahimović postavlja standarde gdje god da igra, a da je najnoviji primjer Milan koji se vratio u vrh tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi